Home > Over ons > techniek

techniek

OurMeeting is het merk achter papierloos vergaderen en wij zijn er trots op dat wij dit product mogen voeren!

Mathla is het merk achter papierloos vergaderen. Zij ontwikkelen oplossingen om vergaderprocessen slimmer en efficiënter te organiseren. En samen met hen gaan wij aan de slag om papierloos vergaderen in de zorg mainstream te maken!

Onze drijfveer: vergaderingen die er toe doen

Techniek moet de mens dienen. Dat geldt ook voor vergadertechniek. Daarom moet papierloos vergaderen jou het leven makkelijker maken. Wij geloven dat vergaderen slimmer kan. Daardoor kan het in vergaderingen weer gaan over onderwerpen die er echt toe doen. Daar willen we met onze oplossingen aan bijdragen.

Onze achtergrond: jaren ervaring

Toen de iPad nog niet in de winkel lag, waren wij al bezig met papierloos vergaderen. Vanaf het moment dat de eerste eReader het licht zag, zagen wij de mogelijkheden van papierloos vergaderen. Sindsdien hebben wij ervaring opgedaan met het uitbannen van papier op vergaderingen.

Onze techniek: veiligheid voorop

In vergaderingen worden regelmatig vertrouwelijke dingen gezegd, behandeld en besloten. Daarom hebben wij heel veel tijd en ontwikkelwerk gestopt in veiligheid.

Veilige opslag, veilige verzending, goed beheer van vergaderdeelnemers en toegankelijkheid zijn essentieel in een goede oplossing voor papierloos vergaderen.

Onze visie: het gaat om gesprek en discussie

Bij vergaderen denken we nu nog aan een groep mensen om een tafel, die een agenda punt voor punt afhandelen.

Het vergaderen van de toekomst gaat om gesprek en discussie. Veel van wat we nu ‘tijdens’ de vergadering doen, zal verdwijnen naar andere momenten, waarop de groep niet bij elkaar is, maar door techniek toch met elkaar interacteert.

“Eindelijk grip op vergaderingen”

Contact

Postbus 2035, 3200 CA Spijkenisse
Nieuwe Langeweg 109, 3194 DC Hoogvliet-Rotterdam

T kantoor
010 – 30 40 186
M Bianca
06 – 24 61 15 42