Home > Over ons > contact

contact

Postbus 2035, 3200 CA Spijkenisse
Nieuwe Langeweg 109, 3194 DC Hoogvliet-Rotterdam

T kantoor
010 – 30 40 186
M Bianca
06 – 24 61 15 42

bianca@jblorenz.nl

Papierloos vergaderen voor de zorg is powered bij JB Lorenz.

Inmiddels zijn er al meerdere organisaties die gebruikmaken van de applicatie papierloos vergaderen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ellen@jblorenz.nl of bianca@jblorenz.nl. Wij richten binnen een dag een testomgeving voor u in zodat u kosteloos een maand lang de applicatie kunt uitproberen en testen. Ook maken wij gratis een quick scan en rekenen daarbij uit hoeveel u jaarlijks bespaart met papierloos vergaderen. Samen met een investeringsbegroting voor de aanschaf van iPads (waar ook meerdere scenario’s voor beschikbaar zijn), zult u zien dat u heel snel binnen een jaar de investering van iPads hebt terugverdiend!

Supertrots zijn we op ons nieuwste product. Wij richten ons met dit systeem op zorgorganisaties, brancheverenigingen en koepels in de zorg. In de praktijk werken wij en een aantal brancheorganisaties nu al een tijdje met het systeem en het valt ons daarbij op dat heel veel mensen verbaasd kijken dat JB Lorenz een product als papierloos vergaderen in het portfolio heeft. “Jullie leveren toch diensten, geen producten? Wat moeten jullie nou met zo’n tool?” Dat leg ik dan natuurlijk graag uit :-).

Als wij bij JB Lorenz aan de slag gaan om samen met onze opdrachtgever een probleem op te lossen of een adviestraject doorlopen, is het handig en slim organiseren van processen niet alleen een kwestie van mensenwerk. Ook ICT speelt een heel belangrijke rol om in netwerkverbanden mensen aangehaakt te houden bij complexe verandertrajecten. De omloopsnelheid van informatie is enorm hoog, er wordt in complexe adviestrajecten veel vergaderd en het is regelmatig noodzakelijk terug te grijpen op eerdere overwegingen die geleid hebben tot besluitvorming. Bovendien vergaderen wij graag heel efficient en effectief. Want we hebben allemaal weinig tijd en als we vergaderen, dan willen wij praten over zaken die ertoe doen. En dat wil iedereen! Want vergaderingen moeten energie  genereren, ideeën opleveren en inspiratie bieden. Zodat we daarna aan de slag kunnen met de bedachte oplossingen!