Home > Mogelijkheden > vastleggen

vastleggen

Wat is digitaal notuleren?

Digitaal notuleren is veel meer dan alleen je notities op een iPad of laptop maken. Bij digitaal notuleren krijg je volledige beheersing over notulen, besluitenlijsten, takenlijsten en de opvolging van acties waartoe besloten is tijdens de vergadering. Daarnaast zorgt digitaal notuleren ervoor dat je ook verslagen en besluiten uit het verleden eenvoudig kunt terugvinden. Doordat je tijdens de vergadering kunt nagaan wat er in het verleden is gezegd, vergroot je de efficiƫntie van de vergadering. Besluiten hoeven immers niet uitgesteld te worden omdat informatie ontbreekt.

Hoe?

Digitaal notuleren hoort bij papierloos vergaderen. Een goede oplossing voor papierloos vergaderen geeft een secretaris of secretaresse de juiste beheeromgeving en vergaderdeelnemers de goede vergader-App. Wil je meer weten over de voordelen van digitaal notuleren, vraag dan de gratis demo aan.

Herken jij deze situaties?

“Hier hebben we het al over gehad!”

“Ik weet zeker dat we het hier eerder over hebben gehad, maar wat hebben we toen ook alweer besloten? Kijk jij het even na? Dan komen we hier de volgende vergadering op terug.”

“Wie zou dit punt oppakken?”

“Weet iemand de status?”

Je kent dat wel. Er is een taak aan iemand toegewezen, maar aan wie dat staat net niet duidelijk in de notulen. Verwarring dus, en vertraging. Iemand is verantwoordelijk voor een taak. Maar hij is vandaag niet aanwezig bij de vergadering. Heeft ‘ie het wel of heeft ‘ie het niet gedaan? Zou het niet mooi zijn als je kunt zien of de afgesproken taak is uitgevoerd?

Voorkom deze situaties:

Met papierloos vergaderen voorkom je bovenstaande situaties. Vraag de gratis en vrijblijvende demo op maat aan. Grip op je vergaderprocessen: het kan!