Home > Mogelijkheden > agenderen

agenderen

Agenda opstellen

Vergaderingen hebben een agenda nodig. Wij hebben goed nagedacht over het slimmer beheren van agenda’s.

Samenwerken

Agenda’s samenstellen kan een bewerkelijke klus zijn. Vooral als er veel wijzigingen zijn en er veel verschillende partijen bij betrokken zijn. Papierloos vergaderen maakt het mogelijk om met verschillende mensen aan een agenda te werken.

Sjablonen

Veel agenda’s lijken op elkaar. Daarom kun je op ons platform sjabloon agenda’s aanmaken Deze groeien met je gebruik mee, dus na een paar maanden heb je al een praktische verzameling sjablonen. En desgewenst kun je er ook sjablonen van te voren in zetten.

Agenda versturen

Een agenda versturen gaat vanuit ons platform in een handomdraai. Je selecteert eenvoudig welk bestuur, welke commissie of welke individuele leden de agenda met bijbehorende vergaderstukken moeten ontvangen. Daarna selecteer je de juiste agenda en druk je op ‘verzend’.

Je hoeft geen enveloppen meer te vullen, niet te frankeren, naar de postkamer te lopen of zelf naar het postkantoor te gaan. Je kunt zelfs zien welke vergaderdeelnemer z’n stukken heeft ontvangen en geraadpleegd. En wijzigt de agenda? Dan pas je ‘m toch gewoon aan?

Zien is geloven

Wil je zien hoe makkelijk je in de pratkijk agenda’s kunt opstellen, versturen en aanpassen? Vraag dan de gratis demo aan.

Agenda aanpassen

De agenda aanpassen hoewel je hem al verstuurd hebt? Dat kan. Bij wijze van spreken kan dat tot vijf minuten voor de vergadering. Zo begint iedereen altijd met dezelfde agenda aan de vergadering. Geen verwarring meer over verschillende versies.