Home > Papierloos vergaderen > wat kost het?

wat kost het?

De kracht van papierloos vergaderen zit hem in de voorbereiding en afhandeling van vergaderingen.

Papierloos vergaderen: bespaar papier, geld en veel tijd!

Bij papierloos of digitaal vergaderen gebruik je geen papieren agenda’s, notulen, actiepunten- en besluitenlijsten meer. Samen met vergaderstukken zoals ingekomen brieven, voorstellen, rapporten, beleidsdocumenten en notities zijn al deze documenten digitaal beschikbaar op een iPad, een andere tablet of desnoods op een laptop.

Het meest zichtbare effect van papierloos of digitaal vergaderen is dus het ontbreken van papier (of in ieder geval het drastisch verminderen daarvan). Maar de kracht van papierloos of digitaal vergaderen zit hem vooral in de voorbereiding en afhandeling van vergaderingen. Wie het slim aanpakt bespaart daarom niet alleen papier en geld, maar vooral ook heel veel tijd.

Op dit moment komen deelnemers aan papierloze of digitale vergaderingen nog gewoon bij elkaar. In de toekomst is het heel goed denkbaar dat papierloos of digitaal vergaderen ook wil zeggen dat vergaderdeelnemers niet meer fysiek in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Dan nemen digitale schermen niet alleen de rol van papier over, maar verzorgen ze ook de digitale “aanwezigheid”.

 

Wat bespaar ik nou met papierloos vergaderen, wat levert het me op en wat moet ik daarvoor betalen?

Papierloos vergaderen kan al vanaf een paar tientjes per maand. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van het systeem, dat op basis van abonnement afgenomen wordt. Daardoor zijn aanschafkosten niet aan de orde. Aan de hand van een checklist die wij samen met u invullen, komen we direct tot een concreet en transparant besparingsvoorstel.

 

Aan de hand van uw wensen, maken wij binnen een dag een offerte op maat. Als u wilt, bent u binnen een week volledig online en zijn alle gebruikers geinstrueerd!
Neem contact op met Ellen of Bianca, via ellen@jblorenz.nl of bianca@jblorenz.nl. Via kantoor zijn wij telefonisch bereikbaar via 010-30 40 186.